moduł zegarów 2.0 apk miga ciśnienie oleju

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arek_Z
    Classic
    • 2009
    • 5

Zamieszczone przez twin
    No i pytanie co jest lepsze co 15 czy co 30 ? Przeglady co 30 tys sa raczej drozsze i to chyba wiecej niz 2 x 15 ?
    nie do końca jest tak, po prostu co 30kkm masz przegląd a co 15kkm w trybie QG2 jest TYLKO wymiana oleju.

co jest lepsze - na to nie znajdziesz odpowiedzi, ja jestem przekonany, że do doładowanego motoru lepsze są częstsze wymiany, ale to tylko moje zdanie.

Zamieszczone przez twin
    Ale jezeli jest tak jak napisales to wnioskuje ze auto musi byc zalane fabrycznie tym lepszym olejem i moglbym przejezdzic 30 tys a potem poprosic o zmiane na co 15 tys...
    tak
    ale tutaj dochodzi druga sprawa - nie wiesz co masz, dlatego też, chociazby z tego względu, część ludzi decyduje się na wczesniejszą zmianę (po 1,5, 2, 3kkm)
  • MB116
    Classic
    • 2008
    • 2

miga ciśnienie oleju i lampka od ręczneg o świeci się abs i poducha brak odcztyu obrotów silnika padła komunikacja ze sterownikiem . Gdy miałem dawniej połączenie ze sterownikiem miałem błąd z szyny can .
    olo

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

temat chyba nie w tym dziale co potrzeba ??
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

Pracuję...